قابل توجه کلیه دانشجویان مهمان دانشگاه هنر اصفهان

طبق مفاد بند(21) یکصدو چهل وسومین (143) صورتجلسه هیات رییسه دانشگاه مورخ  1/ 11/ 1390 - به شرح زیر جهت اقدام لازم ابلاغ می گردد.

بند (21) - «پیشنهاد مدیر دفتر نظارت و ارزیابی آموزشی در خصوص ضوابط ناظر بر نقل و انتقال دانشجویان مهمان و انتقالی مطرح و پس از تبادل نظر در این زمینه به منظور سیاستگذاری و ساماندهی به وضعیت دانشجویان انتقالی یا مهمان مقرر گردید از اول مهر ماه 1391 به شیوه های زیر عمل شود:»

1-21- در صورتی که دانشجو بعد از سه نیمسال مهمانی دارای معدل 5/17 و به بالا باشد، می تواند انتقال دائم گردد.

2-21- در صورتی که معدل دانشجو در سه نیمسال مهمانی بین 16 تا 5/17 باشد، می تواند مهمان دائم شود.

3-21- در صورتی که معدل دانشجو بعد از سه نیمسال کمتر از (16) باشد به دانشگاه مبدأ برگشت داده می شود.

حوزه های سازمانی

دانشکده ها