فراخوان انتشار کتب علمي توسط دانشگاه هنر اصفهان

با توجه به اخذ مجوز نشر، مديريت انتشارات کتب و نشریات علمی دانشگاه هنر اصفهان، با هدف توليد و نشر كتب علمي و درسي دانشگاهی، آمادگي خود را در زمينه همکاری صميمانه با اساتید در زمينه ارزيابي و انتشار کتب علمي  پژوهشگران محترم اعم از تاليف و ترجمه اعلام مي‌دارد.

بر اين اساس، از اساتيد محترم دعوت مي‌شود تا کتب آماده انتشار يا در دست تاليف و ترجمه خود يا دانشجويان تحصيلات تکميلي تحت راهنمايي خود را از طريق نمايندگان محترم دانشکده‌ها در شوراي انتشارات، جهت ارزيابي به اين مديريت ارسال نمايند.

لازم به ذکر است پس از تاييد انتشار توسط شوراي انتشارات دانشگاه، به کتب حایز شرایط، حق ترجمه یا تالیف مطابق شیوه نامه انتشارات تعلق خواهد گرفت. همچنین  بخشي از هزينه‌ انتشار کتاب از طريق اعتبار گرنت اعضاي هيئت علمي قابل پرداخت خواهد بود.

اميد است با اتکا به خداوند متعال، بتوان هر چه بيشتر در چاپ و نشر کتب با کیفیت علمی گام برداشت.

مديريت امور فناوري و انتشارات دانشگاه