گزارش سفر و ملاقات های رییس دانشگاه هنر اصفهان در سفر به فرانسه، پاریس

 

با توجه به نگرش های جدید در همکاری های علمی ـ بین المللی با دیگر کشورها و نیز گسترش مفید و موثر روابط علمی و آموزشی با توجه به فرصت های ایجاد شده و همچنین هماهنگ با رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دفتر همکاری های علمی بین المللی وزارتخانه متبوع، نخستین سفر در این خصوص صورت گرفت. نگرش دانشگاه برای این سفرها ایجاد ارتباط در زمینه های برگزاری کارگاه های آموزشی، نمایشگاه های یک و دو جانبه، تبادل علمی و آموزشی اساتید و دانشجویان برای یک دوره تعریف شده علمی و برگزاری مدرسه تابستانی (summer school) است که در ادامه اقدامات گذشته دانشگاه و البته به صورت فعال تر و عملیاتی تر است.

نخستین ملاقات، با آقای «ژان پیر بریگادیو» از اساتید مرتبط با رشته های هنرهای تجسمی و برای ایجاد و ارتقای کیفی رشته های حوزه هنرهای تجسمی انجام شد. هدف دانشگاه، بیشتر برای استفاده دانشجویان دوره کارشناسی و نیز کارشناسی ارشد و البته به صورت برنامه ها و کارگاه های عملی صورت گرفت و نگرش و آمادگی آقای «بریگادیو» با استفاده از اساتید دانشگاه سوربن، عمدتاً برای دوره های تحصیلات تکمیلی بود. بهر حال مقرر شد که زمینه های همکاری در آینده برای ارائه تجربه ها و شیوه های آموزشی عملی برای دانشجویان مقطع کارشناسی صورت پذیرد.

 

 

دومین ملاقات در مدرسه معماری «لاویلت» پاریس و با حضور سرکار خانم مینا سعیدی شهروز از مدرسین فعلی این مدرسه و یکی دیگر از اساتید این مدرسه انجام شد و مقرر شد که با هماهنگی و همکاری و محوریت با دانشگاه «ورسای» و آقای «اسکوفیه» (که ملاقات بعدی با ایشان انجام شد) از تجربه های این مدرسه برای حضور در ایران و اصفهان استفاده شود. حدود نیمی از دانشجویان مدرسه معماری «لاویلت» را دانشجویان خارجی (غیرفرانسوی) تشکیل می دهند. همزمان بازدیدی از کلاسها، آتلیه ها و جلسات دفاع پروژه ها نیز صورت گرفت.

 

 

 

 

ملاقات دیگر با آقای «ریچارد اسکوفیه» از اساتید دانشگاه و مدرسه معماری ورسای و در ارتباط با برگزاری «مدرسه تابستانی» سال آینده (1396) در اصفهان صحبت شد. در ملاقات 2 ساعته در این خصوص به نحوه برگزاری، برنامه ارائه شده از طرف ایشان، زمان برنامه، افراد و تعداد شرکت کنندگان در این دوره و بسیاری از موارد دیگر همفکری و تبادل نظر صورت گرفت. مقرر شد که در سفر آینده گروه ایشان به ایران و در تهران، جلسه دوم در مورد عملیاتی کردن این کلاس و مدرسه تابستانی مذاکره صورت گیرد. (لازم به یادآوری است که این نشست دوم، در تهران و در تاریخ 6/5/95 و با حضور آقای دکتر قلعه نویی و آقای دکتر مدنی و نیز اعضای موسسه آموزشی برگزار کننده این ارتباط، با آقای مهندس کاظمی و آقای سینا عابدی برگزار گردید).

 

 

نشست چهارم با آقای «دکتر قادر قربانی»، نماینده و رایزن علمی ایران در منطقه «شنگن» اروپا در سفارت ایران در فرانسه صورت پذیرفت. محور نشست، زمینه خاص ارتباط علمی، تخصصی هر یک از رشته ها و دانشکده های تخصصی دانشگاه هنر اصفهان با کشورهای خاص و شایسته این رشته ها بود که ایشان ضمن درخواست و معرفی دانشگاه برای این ارتباط شاخص، اعلام همکاری و همگامی را بیان نمود. ایشان در مورد پروژه «افق 2020» اروپا در خصوص پروژه های تحقیقاتی اعلام نمود که این پروژه ها با محور کشورهای اروپایی است و آنها می توانند به عنوان شریک، یک کشور غیر اروپایی را در طرح های تحقیقاتی همراه کنند و لازم است که ما از این فرصت ها استفاده نماییم. همچنین ایشان ابراز نمود که
فعالیت­های فرهنگی، از جمله نمایشگاه ها، بایستی از طریق رایزن های فرهنگی صورت پذیرد و رایزن علمی در این خصوص کمک و همراهی می نماید. در مورد فعالیت های آموزشی به صورت تبادل دانشجو در دوره های خاص و یا مدرسه تابستانی، ایشان اعلام نمود که موقعیت مناسبی با فرانسویها ایجاد شده و مورد استقبال قرار گرفته است.

 

 

همچنین در این سفر، از مدارس دیگر معماری پاریس و فضاها و امکانات آنها، نحوه کار دانشجویان و شیوه تدریس آنها بازدید صورت گرفت. (از جمله مدرسه معماری پاریس و لدوسن)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حوزه های سازمانی

دانشکده ها