صدور کارت بین المللی ویژه دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه

اعضای هیأت علمی و دانشجويان كليه مقاطع که متقاضی کارت بین المللی مي باشند مي توانند با  مراجعه اداره رفاه دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان  واقع در ساختمان مرکزی تا تاریخ 30 شهریور 95 اقدام به ثبت نام نموده و مدارک مورد نیاز را تحویل نمایند.

مدارک لازم جهت صدور کارت:

1-     یک قطعه عکس 4*3.

2-     یک کپی از کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل عکس دار از دانشگاه محل تحصیل برای دانشجویان / یک کپی از حکم کارگزینی و یا قرارداد یا فیش حقوقی یا نامه­ ی دعوت به تدریس از طرف دانشگاه محل تدریس برای اساتید.

3-     یک کپی از پاسپورت.

4-     واریز هزینه­ ی صدور کارت به حساب دانشگاه تهران به شماره 5260642862 و شناسه واریزی  1130 نزد بانک ملت به نام کارت­ های بین­ المللی (دانشجویان 40.000 تومان و اساتید 70.000 تومان) و ارسال اصل فیش واریزی به همراه سایر مدارک.

5-     قرار دادن مبلغ 75.000 ریال به صورت نقدی، در پاکت حاوی مدارک جهت پست مجدد کارت صادر شده.(بدیهی است در صورت مراجعه­ ی حضوری، فرد هزینه­ ای از این بابت متحمل نمی­ شود.)

6-     پر کردن فرم ثبت نام شامل مشخصات و ایمیل و تلفن همراه و آدرس پستی و ... .

آدرس: تهران، میدان انقلاب، خیابان 16 آذر، جنب کلینیک 16 آذر، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، دفتر صدور کارت­ های بین الملل.

کد پستی: 1417614411

تلفن: 66481612-021  (شنبه تا چهارشنبه از 9 الی 16)

آدرس تلگرام: @isicitic

وب سایت: www.isic.org

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

اداره رفاه دانشجويي