توصیه های ایمنی حراست

توصیه های ایمنی

حراست دانشگاه، مشاور و حافظ شما در ابعاد مختلف

* بزرگترین خطری که امروز جوانان این مرز و بوم را تهدید می کند، دام رهایی ناپذیر اعتیاد به مواد مخدر و مواد روان گردان است. انتظار می رود شما عزیزان در این مورد اطلاعات خود را بیشتر نموده تا خدایی ناکرده در این دام خانمان سوز گرفتار نشوید و به عنوان یک دانشگاهی، دیگران را نیز نسبت به عواقب شوم آن آگاه نمایید.

 

* دعوت های دوستانه خارج از دانشگاه بعضاً به مشکلات حادی مبدل می شود، لذا مواظب باشید تا خدای ناکرده وارد جریان ناخواسته نشوید.

 

* اردوهای تفریحی بدون مجوزهای لازم از مسئولین دانشگاه ممنوع است.

 

* بعضی گروه ها به صورت حساب شده، اعتقادات برخی دانشجویان را هدف قرار می دهند. باید مواظب بود و دوست را از دشمن تشخیص داد. شرع مقدس اسلام بر تفکر، تحقیق و انتخاب راه، سفارش های موکد نموده است.

 

* از آنجا که امکان سوء استفاده از تلفن های همراه دوربین دار ، وجود دارد و با توجه به احتمال جا گذاشتن و گم شدن تلفن همراه، توصیه می شود عکس های خانوادگی و مسائل شخصی خود را در حافظه تلفن همراه و دیگر دستگاه ها از همانند لب تاپ، نگهداری نکنید و در صورت استفاده  از اینترنت همواره بدانید که مطالب، نوشته ها و مکاتبات شما می تواند به راحتی مورد سوء استفاده دیگران قرار گیرد.

 

* خوابگاه یک محیط اجتماعی متشکل از چندصد نفر دانشجو می باشد، چنانچه در میان آنها یک نفر هم با نیت سوء وجود داشته باشد، لازم است شما در حفظ روح، روان و حتی اموال خود بکوشید و علاج واقعه را قبل از وقوع بنمایید.

 

* در برابر تعارف های دوستانه و تقدیم بی دلیل هدایا، تشویق به استعمال دخانیات و مواد مخدر، شرکت در مهمانی ها و در مورد اعمالی که دور از شأن شماست، بی تعارف "نه" بگویید.

 

* بسته های پستی، امانات و اشیاء را از افراد متفرقه و ناشناس قبل از شناسایی قبول نکنید.

 

* در هنگام تماس تلفنی افراد ناشناس، اول اسم او را بپرسید. هرگز اسم یا شماره تلفن  و اطلاعات فردی خود و دوستانتان را به افراد ناشناس ندهید.

 

* خوابگاه محل زندگی شماست و ضمن دقت در انتخاب هم اتاقی، نمادهای زندگی سالم را همراه با آرامش در آن جاری سازید.

 

* حتی اگر برای زمان کوتاهی اتاق خود را ترک می کنید، حتماً درب اتاق را قفل نمایید.

 

* از رها نمودن کیف، لب تاپ، فلاش مموری و لوازم شخصی خود در کلاس ها و محوطه خوابگاه، کتابخانه، سلف غذا، سایت و اماکن عمومی خودداری نمایید.

 

*برای جلوگیری از هرگونه سوء تفاهم، از اشیاء باارزش خود مراقبت نمایید و از آودن اشیاء گرانبها و پول بیش از نیاز به خوابگاه ، خودداری نمایید.

 

* ورود و دخالت در هرگونه اقدام غیر قانونی از قبیل عدم رعایت شئونات اسلامی، اخلاقی و قوانین، ایجاد مزاحمت، ایجاد رعب و وحشت، درگیری و دعوای بین افراد و هرگونه مواردی که امنیت و سلامت محیط دانشگاه را سلب می نماید، خودداری نموده و مراتب را به اطلاع مسئولین حفاظت فیزیکی برسانید.

 

* هرگز فرض نکنید برایتان اتفاقی رخ نمی دهد، پس هم اتاقی یا دوست خود را در جریان اینکه کجا و با چه کسانی بیرون می روید و کی بر می گردید، قرار دهید.

 

* اگر از برنامه ها و میهمانی های خصوصی فیلم یا عکس تهیه می شود، به گونه ای حاضر شوید که در صورت هرگونه اتفاق، احساس پشیمانی نکنید.

 

* به خاطر داشته باشید هیچ گاه برای جبران عقب ماندگی ها دیر نیست، مهم این است که شما تصمیم لازم را برای جبران اشتباه بگیرید.

 

* مراقب باشید قرار دادن اطلاعات خاص علمی، شخصی و خانوادگی روی کامپیوتر متصل به اینترنت، پذیرش انتشار آن اطلاعات در سطح وسیع می باشد.

 

* قوانین و مقررات، به منظور رفاه حال شما و تأمین نظم تهیه و تنظیم شده اند، پس با رعایت هنجارها در بهتر شدن امور به مسئولین کمک کنید.

حراست دانشگاه متعلق به شماست. هدف آن حفظ امنیت و سلامتی روحی و روانی دانشجوست.مشکلات خود در زمینه های امنیتی و اخلاقی را با این مدیریت در میان بگذارید تا با استفاده از تجربیات موجود برای رسیدن به هدف مطلوب شما را یاری نماییم


 

هشدار در خصوص شرکت های هرمی

هشدارهای مهم حراست دانشگاه در خصوص

فعالیت غیر قانونی شرکت های هرمی

آیا می دانید : شرکت گاما  معروف به G.N.I، شرکت هرمی می باشد.

آیا می دانید : شرکت کوئست معروف به QI، شرکت هرمی می باشد.

آیا می دانید : شرکت پالی نور، شرکت هرمی می باشد.

آیا می دانید : شرکت مگا هولدینگ و مگا تریدینگ، هرمی می باشد.

آیا می دانید : مجازات فعالان اصلی در شرکت های هرمی، حبس از 5 تا 20 سال است.

آیا می دانید : مجازات فعالان جزئی در شرکت های هرمی، حبس از 6 ماه تا 3 سال و رد دو برابر اموال نامشروع است.

آیا می دانید : مجازات فعالین دانشجویی در شرکت های هرمی، اخراج از دانشگاه و عدم امکان شرکت در کنکور تا 3 سال است.

آیا می دانید : اسامی شرکت های دارای مجور بازاریابی شبکه ای در سایت مرکز امور اصناف و بازرگانان به آدرس اینترنتی www.asnaf.ir قابل مشاهده می باشد.

آیا می دانید : عضویت در شبکه های هرمی مصداق عمل مجرمانه اختلال در نظام اقتصادی است.

آیا می دانید : در شرکت های هرمی سود عده ای معدود، در گرو ضرر افراد زیاد است.

آیا می دانید : مراجع اعظام تقلید، فعالیت در شرکت های هرمی را حرام می دانند.

فعالیت های شرکت های هرمی، عامل مخرب و اختلال گرانه در نظام اقتصادی کشور است.

آیا می دانید : رویای شیرین یک شبه پول دار شدن، نقطه آغازین فریبکاری تمامی شرکت های هرمی است.

آیا می دانید : که عاقبت اکثریت قریب به اتفاق اعضای شبکه های هرمی، تلخ کامی و اطمات شدید (مادی و روحی) است.

فریب و تقلید در شرکت های هرمی یک اصل است.

فعالیت در شرکت های هرمی مساوی با تحمیل ضرر های سنگین به خانواده ها و اطرافیان است.

آیا می دانید : یکی از جوامع مورد هدف شرکت های هرمی، دانشجویان هستند.

آیا می دانید : اهداف شبکه های هرمی، ترویج فرهنگ نا امیدی، سیاه نمایی افراطی، ترویج خرافه گرایی، استفاده از تفکرات التقاطی است.

فعالیت هرمی = دروغ، فریب، مال مردم خوری

 هر گونه اخبار و اطلاعات مربوط به اعضاء و دفاتر شرکت های هرمی را با شماره تلفن 113، ستاد خبری اداره کل اطلاعات استان اصفهان، در میان بگذارید.


 

حوزه های سازمانی

دانشکده ها