اداره تغذیه
شرح وظایف اداره تغذیه دانشگاه هنر اصفهان
اداره تغذیه تشکیل شده از دو بخش به شرح ذیل می باشد:
شرح وظايف بخش اداري:
تنظیم برنامه های هفتگی، ماهانه و فصلی برای تهیه و سرویس غذا. |
|
نظارت بربخش های مختلف اداری و آشپزخانه و غذاخوری ها، نظارت بر روند کلیه مراحل تهیه غذا از خرید مواد اولیه، انبار، بهداشت مواد غذایی، پخت و توزیع تا مصرف مواد غذایی با توجه به اصول بهداشتی. نظارت برنیروهای کادر فنی و تأسیساتی. |
|
ثبت اطلاعات دانشجویان جهت صدور کارت تغذیه یا کارت المثنی در دو مقطع از سال (مهر وبهمن) و تسویه حساب با دانشجویان فارغ التحصیل. |
شرح وظایف بخش آشپزخانه دانشگاه:
کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی ، نظارت برکلیه مراحل آماده سازی مواداولیه ، نظارت برنحوه توزیع غذا، نظارت بربهداشت فردی کارکنان ،محیط آشپزخانه وسلف سرویسها
کارکنان اداره تغذیه
مسئول اداره تغذیه: آقای مجید عیدی زاده
کارشناس اداره تغذیه: خانم آدينه احمدي
کارشناس ناظر کیفی غذای دانشجویی:ندا مرتضوی
آدرس دفتر:خیابان حکیم نظامی ،ساختمان مارتاپیتر
تلفن دفتر:36248089-031 و تلفن داخلی مسول اداره :307 تلفن داخلی کارشناس اداره: 241
آدرس سلف مرکزی وآشپزخانه: خیابان حکیم نظامی.کوچه سنگتراشها.ساختمان سوکیاس
تلفن:36256013-031